what's on my mind

what's on my mind

söndag 15 april 2012

kaiten sushi & Arc de Triumf

Hej!

Jag kom hem efter en skön vecka hos mamma och pappa i Sverige bara för att få en dunder-förkylning på min förkylning som inte hade gått bort. Hade svin ont i halsen i måndags, men gick till skolan i alla fall.
Sedan gick det inte mer, var hemma resten av veckan med feber och hosta och mådde allmänt dåligt.

Igår var första dagen jag började känna mig lite bättre, då gick Tina, Jing Ting och jag och gjorde lite sightseeing i Arc de Triumf (lägger upp bilder senare) och hittade en park där och hittade också Zoo of Barcelona på vägen. Det var lite dyrt tyckte jag 17 euro för en vuxen, men får se när man gjort andra grejer om man har råd att ta zoot också.

Sedan gick vi och åt på en japansk restaurang som serverade mat på rullband (kaiten) det fanns sushi, kimchi, vårrullar, friterade räkor, dumplings, nåt grönt jag ätit i göteborg som jag inte vet vad det heter, efterrätter, frukt, ja allt möjligt. Så fick vi misosppa också och jag drack jasmin te. Det var jättegott, vi satt där i två timmar och åt, synd bara att man blir mätt till slut! Där hade jag kunna sitta ett tag till. Men vem vet? Kanske kan få gå tillbaka dit någon gång innan jag åker hem igen?

Idag bestämde jag mig för att träna bort förkylningen så jag gick till gymet och var med på ett mag-pass och fick en personlig tränare som gjorde något slags test på oss. Jag tror det hjälpte att träna för jag hostar inte lika mycket nu. Dessutom så tyckte tränaren att mina hjärt-slag per minut var perfekta!

Så här snygg blev jag efter det passet: 

Nu ska jag städa mitt rum lite och sen blir det spanska plugg, har prov veckan som kommer! O_O 
Positivt är ju att jag blivit bra i magen nu i alla fall XD haha, tack mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar